Skoda Kamiq GT 2020: de Txèquia al mercat xinès

Fa un any, Skoda va presentar el Kodiaq GT , una derivació coupé del SUV txec, destinat al mercat xinès. Avui, la marca repeteix operació amb el Kamiq GT, també amb aquesta mateixa fisonomia passional i igualment pensat per al país asiàtic.

Aquest model aparenta més luxe i distinció que el vehicle europeu, gràcies a les insercions cromades i a un sostre amb major caiguda. El cotxe l’han configurat entre els equips de disseny de la República Txeca i la companyia SAIC Skoda, a la Xina.

Respecte al Kamiq estàndard, el GT és lleugerament més llarg; en concret, 19 mil·límetres. Per la seva banda, l’amplada i la distància entre eixos no varien. Estèticament, el frontal del SUV presenta components propis, com un para-xocs amb generoses entrades d’aire i una graella amb lames cromades.

El perfil lateral mostra un nou joc de llantes d’aliatge de 17 polzades, bicolor, i una tira cromada a la part de la superfície de vidre. A la part posterior, els pilots del darrere amb tecnologia de tipus LED són més amples que els del Kamiq.

Quant al para-xocs, el disseny emula un difusor, encara que han desaparegut les falses sortides d’aire. Completen els canvis el sostre panoràmic i la pintura exterior Fresh Gold. Tot aquell que desitgi el Kamiq GT amb carrosseria bicolor, haurà d’abonar un sobrepreu.

En l’habitacle, s’han aplicat alguns detalls específics, com la motllura horitzontal disposada al tauler de control, amb efecte metàl·lic, i l’emblema GT. El canvi més important resideix en uns seients davanters esportius amb més subjecció lateral i logotips GT brodats.

Curiosament, la informació que ens ha proporcionat Skoda no parla sobre el motor, però tot apunta que farà servir el propulsor turboalimentat de gasolina 1.5 TSI amb 150 CV, d’última generació.

Això sí, la plataforma no és la MQB A0, la de l’Kamiq europeu, sinó que el cotxe xinès ‘es conforma’ amb la Infamous PQ 34, emprada en models de finals del segle XX, com la quarta generació del Volkswagen Golf.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments