F1: Corinna Betsch, la dona de Michael Schumacher, trenca el seu silenci

Michael Schumacher ha escrit pàgines increïbles de la història recent de la Fórmula 1. Gran part dels seus èxits es van forjar en Ferrari, equip en què va aconseguir cinc títols de pilots i 6 de constructors. Desgraciadament, aquell maleït 29 de desembre de 2013, l’alemany va tenir un gravíssim accident d’esquí que va posar en greu risc la seva vida.

Després del succés a Meribel, no es va tornar a saber res d’el Kaiser, tret d’algunes notícies filtrades de manera esporàdica per persones pròximes a la família Schumacher.

Ara, després d’anys de silenci, la dona de l’heptacampió, Corinna Betsch, ha parlat en una entrevista amb She ‘s Mercedes Magazine .

«En aquest moment està en les millors mans possibles i nosaltres estem fent tot el possible per ajudar-lo, d’això podeu estar segurs.»

«Tracteu de comprendre només que estem seguint la voluntat de Michael de mantenir en secret el seu estat de salut».

Entre els fills de Schumacher hi ha una veritable passió per la velocitat, tot i que de formes diferents. Mick corre a la FIA F2 i ja està dins de la Ferrari Driver Academy, mentre que Gina Maria, en canvi, és campiona d’equitació, passió heretada de la seva mare.

«No oblido que he de donar-li les gràcies al meu marit per tot això. Un dia em va dir que Gina Maria seria millor que jo i això no em va agradar massa, però tenia raó. Jo treballava dia i nit amb els cavalls tractant d’entendre tot. Ell deia que jo era massa amable, mentre que la meva filla tenia més punt d’honor. Michael havia comprès llavors que Gina Maria tenia caràcter «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments