F1: Vettel va intentar no veure la realitat al començament de 2019

Vettel va dir que Ferrari va estar «bastant tranquil» després d’una «increïble» primera setmana de test, però després un «sorprenent» començament de temporada va fer tornar a la realitat que «simplement no vam ser prou ràpids».

«En aquell moment no t’estàs rendint, però t’adones que no ets a la posició que volies estar «.

«Primer lluites amb tu mateix, perquè estàs massa lluny per lluitar contra els altres, Mercedes estava cada vegada més fort cap de setmana rere cap de setmana. Estàvem tractant de trobar el nostre rendiment primer, i una vegada trobat ens vam adonar que estàvem al darrere».

«Després, amb les carreres europees, i el fet que no vam poder canviar les coses de la nit al dia, va quedar bastant clar que seria molt difícil «.

Vettel va dir que Ferrari va ser «molt realista molt aviat» que les seves esperances de posar fi a una sequera en el campionat que es remunta a 2008 eren realment complicades.

No obstant això, en aquestes circumstàncies, va dir que «intentes allunyar això, perquè vols demostrar tot el contrari».

«però després falles de nou, falles de nou, falles de nou al intentar demostrar el contrari i … és com veure la realitat, però intentant no veure-la».

«No és un sentiment agradable. Però a la fi ho has de fer. Crec que el fet que el rebutgis durant tres, quatre, cinc carreres abans d’haver de dir ‘OK, és així’, tampoc t’ajuda. Tot i així ho segueixes intentant, i en un moment te n’adones. És una mica menys dur, però fot igualment «.

Vettel ha tingut problemes en comparació amb el seu nou company d’equip, Leclerc, durant la major part de la temporada, cedint la primera pole i victòria de l’any davant la jove promesa.

El quatre vegades campió de el món ha millorat des de la gran actualització aerodinàmica de Ferrari al GP d’Singapu r, i va admetre que va patir per sentir-se «per sobre de tot» després de l’fort començament de pretemporada.

«Vam perdre aquesta sensació i vam patir per recuperar-la durant molt de temps», va dir Vettel. «Va quedar prou clar ràpidament el que faltava, però no estava molt clar com solucionar-ho».

«Després, una vegada que va quedar clar com solucionar-ho, va portar temps arreglar-ho, perquè no es pot simplement donar-li a el botó d’imprimir’. És una qüestió de confiança, de predir on anirem i saber què passarà. Pots anticipar, pots predir, per després extreure més de tu mateix i, en última instància, del monoplaça «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments