F1: Alex Albon confirmat pel 2020 amb Red Bull

Red Bull acaba de confirmar que Alex Albon conservarà el seu lloc a l’equip el 2020.

Aquesta és una decisió natural, ja que el jove tailandès ha aconseguit un gran rendiment i potencial que ha demostrat en la seva primera temporada a la F1. Albon va ser «replantejat» per Red Bull, que es va trobar sense solucions internes als llocs de Toro Rosso, i també va anar a buscar a Daniil Kvyat. Albon estava preparat per començar a competir a la Fórmula E, però la F1 el va cridar. Albon, que no s’havia assegut mai a la F1, va sorprendre, tot el contrari que Pierre Gasly que va decebre. L’intercanvi va tenir lloc a mitja temporada i des de llavors, Albon ha justificat l’aposta.

«Alex ha funcionat molt bé des de la seva elecció a Bèlgica, i els seus resultats parlen per si mateixos. És extremadament difícil negar aquest nivell de coherència i, juntament amb la seva creixent reputació com a pilot tenaç i compromès, Alex ha demostrat que mereix continuar els seus progressos a l’Aston Martin Red Bull Racing. Encara hi ha molt potencial per veure i esperem veure l’Alex al costat de Max el 2020 «, va dir el responsable de l’equip, Christian Horner.

«Estic molt emocionat per continuar col·laborant amb Max l’any que ve i sé quina sort que tinc amb aquesta oportunitat. Estic molt agraït que Red Bull hagi confiat en mi i hagi cregut en els meus resultats des de la incorporació a l’equip i per mantenir-me al cotxe l’any que ve. Aquest any ha estat increïble i aconseguir que Red Bull em fitxés a meitat de la temporada va ser un gran pas, així que ara aprofitaré els aprenentatges d’aquesta temporada i aprofitaré l’experiència per millorar i lluitar el 2020 «, va concloure Alex Albon.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments