F1: Presentat el pla la per eliminar la petjada de carboni al 2030

La F1 no vol quedar fora del nou moviment verd i té la intenció de reduir dràsticament el seu impacte ambiental. S’ha creat un pla que vol eliminar la petjada de carboni completament el 2030.

El pla és aprofitar l’eficàcia de les unitats de potència híbrides actuals donant-li un paper important. També es revisaran activitats fora de la pista per eliminar els residus i l’impacte ambiental. Mesures com l’eliminació de plàstics d’un sol ús, utilització d’energia renovable en edificis i fàbriques vinculades a la F1 i l’ús de mitjans de prova més ecològics són algunes de les idees que començaran a implementar-se immediatament.

Walk Carey va explicar la idea d’aquest pla:

«En els nostres 70 Anys d’història, la F1 ha estat pionera en nombroses tecnologies i innovacions que han contribuït positivament a la societat i han ajudat a combatre les emissions de carboni. Des de l’aerodinàmica innovadora fins als dissenys de frens millorats, el progrés dirigit per l’equip de la F1 ha beneficiat avui centenars de milions de cotxes de carretera.

«Poca gent sap que l’actual unitat elèctrica híbrida de la F1 és la composició més eficient del món, proporcionant més energia utilitzant menys combustible i per tant, emetent menys CO2 que qualsevol altre cotxe. Creiem que la F1 pot continuar sent capdavantera a la indústria de l’automoció i a treballar amb el sector energètic per proporcionar el primer motor de combustió interna híbrid de carboni zero del món, que redueix considerablement les emissions de carboni a tot el món.

“En el llançament de la primera estratègia de sostenibilitat de la F1, reconeixem el paper crític que totes les organitzacions han de jugar per abordar aquest tema. Aprofitant l’immens talent, passió i desig d’innovació de tots els membres de la comunitat de la F1, esperem tenir un impacte positiu significatiu sobre el medi ambient i les comunitats on actuem. Les accions que estem implementant a partir d’avui reduiran la nostra petjada de carboni i garantim, que aconseguirem 2030 una petjada de carboni neutre. ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments