Renault ZOE 2020: preus i dades

El vehicle exclusivament elèctric Renault ZOE s’actualitza amb una sèrie de canvis en diversos camps. Des del punt de vista tècnic, la gran novetat és la possibilitat de poder triar una versió amb un motor més potent i una bateria de major capacitat (de forma específica, un motor de 136 CV i una bateria d’ió-liti de 52 kWh) .

En la gamma del renovat Renault ZOE 2020, també hi ha la possibilitat d’escollir una versió amb el motor menys potent de 109 CV i la bateria nova de major capacitat (52 kWh). A més, i com a versió d’accés, la variant amb motor de 109 CV també es pot triar amb una bateria d’ió-liti de menor capacitat (41 kWh).

Les dades de autonomia estimats per Renault pel ZOE 2020 varien segons la versió: el cas més «optimista» és per a la versió amb motor de 109 CV i bateria de 52 kW , per la qual s’anuncia un rang de 395 km, una distància que baixa fins aproximdamente els 380 km si el motor escollit és el de 136 CV . En el cas de l’ZOE de versió de gamma, és a dir, el de motor amb 109 CV i bateria de menys capacitat ( 41 kWh ), l’autonomia declarada es queda en els 300 km .

La bateria de major capacitat de l’Renault ZOE 2020 (de 52 kWh) admet càrregues a 50 kW en corrent continu. Depenent del tipus de càrrega i potència on es connecti hi ha anunciat diversos temps de càrrega. En el cas que es connecti a una presa domèstica / convencional de 7 kW, el temps complet de càrrega estimat és d’una mica menys de 10 hores. Si es connecta a una càrrega més ràpida – 50 kW, per exemple-, segons Renault es pot obtenir una autonomia d’uns 150 km després de mitja hora de connexió.

Renault ZOE 2020: precios y datos para España del nuevo eléctrico

En termes de prestacions, les xifres també poden variar en funció del motor/versió elegits. Per a la variant de 136 CV, s’anuncia una acceleració de 0 a 100 km / h en 9,5 segons (11, 4 segons per a la versió de 109 CV).

Renault ZOE 2020: disseny i equipament renovats

Pel que fa a l’ disseny exterior , els canvis importants s’aprecien en el frontal, amb línies més expressives gràcies a el nou capó, a el nou para-xocs, fars antiboira amb funció aerodinàmica per, a més , refrigerar l’equip de frens … a la zona posterior, les novetats estan en els grups òptics, amb un nou dibuix i amb llums intermitents dinàmiques.

El interior d’el renovat ZOE 2020 és un els elements que més canvia en aquesta actualització. L’aspecte d’el quadre de comandament i una altra sèrie de parts de l’habitacle tenen un disseny que recorda molt al Renault Clio de nova generació .

En el cas del ZOE , el quadre d’instruments és de 10 polzades i completament digital per a tota la gamma , mentre que la pantalla central vertical és de 9,3 polzades (estarà disponible una altra de 7 polzades) i tanca un sistema multimèdia «Easy Link» d’ús intuïtiu i fàcil a través d’aquesta gran pantalla . Des d’aquesta pantalla es podrà accedir a tota la configuració de el vehicle, així com als de el quadre d’instruments, que incorpora ara grafismes nous i les indicacions de el navegador (Tom Tom).

Renault ZOE 2020: precios y datos para España del nuevo eléctrico

Renault ZOE 2020: preus i dades per a Espanya de el nou elèctric

El Renault ZOE també es posa a el dia a l’apartat tecnològic. A més de la connectivitat Android Auto i Apple CarPlay per al seu sistema multimèdia, compta amb preses USB per als seients davanters i del darrere, així com una zona de recàrrega sense fils per al mòbil sota de la consola central flotant , sota la nova «palanca de canvis». Des d’aquesta podràs triar la manera de conducció «B», que permet regenerar la bateria mentre el cotxe està en moviment, fins al punt d’aturar pràcticament el cotxe només amb deixar anar l’accelerador.

En l’apartat de seguretat i confort , el nou ZOE incorpora les últimes novetats de la marca, a excepció del protect an eye on de creuer. Sí que incorpora els següents elements: frenada d’emergència, alerta angle mort, reconeixement de senyals, assistent i avisador de canvi involuntari de carril, assistent de llums llargues, sensors d’aparcament i llums, sistema «Acte Retain» i aparcament automàtic.

Renault porta amb el nou ZOE també la seva nova app «My Renault», des de la qual planificar, trobar i gestionar la càrrega de el vehicle des del teu propi smartphone. Especialment útil ens ha resultat, dins el sistema multimèdia «Easy Link» , el nou cercador Google per al navegador, que permet trobar destinacions ràpidament.

Renault ZOE 2020: preus per a Espanya

Renault ZOE 2020 (versions) Preus (euros)
ZOE Life 80 kW R 110 Bateria 40 kWh26. 200
ZOE Intens 80 kW R 110 Bateria 50 kWh28. 500
ZOE Intens 100 kW R 135 Bateria 50 kWh29. 000
ZOE Zen 100 kW R 135 Bateria 50 kWh30. 200

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments