WRC: Paddon és veu sense seient per a la pròxima temporada

Dues han estat les ocasions en què córrer amb un Ford Fiesta WRC se li han truncata Paddon. Primer va ser un desafortunat accident en el test previ del Ral·li de Finlàndia, on una pedra el va fer bolcar, tenint un accident que va deixar el seu cotxe irreparable a temps per al ral·li. L’altra ha vingut amb la cancel·lació del Ral·li d’Austràlia (on també anava a córrer amb el Fiesta WRC dins de l’estructura de Malcolm Wilson) a causa dels terribles incendis forestals que afecten Austràlia i han portat a l’estat d’emergència a tot el país.

«La decisió correcta és la que s’ha pres, cancel·lar l’esdeveniment … hi ha coses molt més importants que l’esport, els focs són devastadors. Personalment estic destrossat. És la segona vegada que hem tractat d’estar en un esdeveniment amb un World Rally Car aquest any i la segona vegada que ni hem començat. És increïble»

«Necessitàvem figurar a la taula de punts i això és el que esperàvem fer aquí i mostrar el que es el que podem aconseguir i utilitzar-ho com a plataforma per parlar amb els equips i veure les oportunitats per al proper any però sense això és molt complicat ara. Havíem de trobar molt finançament per a aquest any, uns 544.000 euros, però no estem en posició de continuar amb això. És molt possible que aquest acabés sent el nostre últim esdeveniment del WRC i és desafortunat que acabi així. «

«Les probabilitats estan molt en contra i simplement no hi ha oportunitats i tinc altres coses en què centrar-me amb el nostre propi projecte de motorsport no podem seguir apostant tot a una sola cosa. Arriben moments en la vida on es veu tot de manera més àmplia … i els últims tres anys han estat contratemps rere contratemps i no és per falta de intentar-ho, molts altres pilots s’haguessin quedat asseguts i esperar que alguna cosa els arribés de cara. Hauríem d’haver aconseguit més coses, la sensació és que no hem tingut una oportunitat justa en els dos o tres últims anys i això és el més frustrant.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments