CERA: Cristian García torna amb un dels millors R5 del mercat

Ja és oficial, Cristian García participarà al Ral·li Comunitat de Madrid – RACE al volant del Volkswagen Polo GTI R5 de Teo Martín. L’ex campió d’Espanya de ral·lis d’asfalt, que ja va anunciar setmanes enrere les seves intencions de retornar a l’activitat després de més d’un any parat, comptarà amb Mario González com a copilot així com amb el suport de el Grup Recalvi.

García va ser campió l’any 2016 amb el Mitsubishi Lancer Evolution X R4 de RMC Motorsport i durant la primera meitat de 2017 apuntava a revalidar títol amb el Ford Fiesta R5 del mateix equip. No obstant això, a partir del seu accident al Ral·li de Ferrol d’aquell any la seva temporada va anar de mal en pitjor i després de la seva aparició en el RallyRACC, on va signar un setè lloc dins del WRC2, no va tornar a pujar a un vehicle de la categoria R5.

El 2018 va disputar algunes proves amb cotxes debla categoria N5. Ara, i després d’haver tingut l’ocasió de provar la nova unitat de Teo Martín Motorsport, l’ex campió tindrà l’ocasió de mesurar-se davant els millors pilots del panorama espanyol. Iván Ares, Surhayén Pernía, Fernando Navarrete, Álvaro Lobera o el ja coronat nou campió d’Espanya, Pepe López , qui buscarà assegurar al Jarama el Super-campionat d’Espanya de Ral·lis.

Aquest VW Polo és una unitat nova, després de l’incendi que va patir l’anterior el el Rally Idlas Canarias del ERC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments