WEC: Peugeot anuncia el seu retorn

2022 marcarà el retorn de Peugeot al campionat mundial de rersistència. Encara no es coneixen els detalls d’aquest retorn tan desitjat i caldrà esperar 2020 per obtenir més informació.

Però, de moment, la clara intenció de la marca francesa de tornar a un escenari del qual va sortir 2012 i on ha tingut èxit:

«Estem molt emocionats amb la perspectiva de canalitzar les habilitats del meu equip i la passió per aquest projecte», va dir Jean-Marc Finot, director de PSA Motorsport . «És un repte nou i sé que els nostres experts ho faran com una demostració més de la seva voluntat de guanyar i la seva fam per l’èxit.»

Jean-Philippe Imparato, Director de la marca Peugeot: “La passió de la marca Peugeot pel motorsport ha tingut sempre un paper tradicional en la conquesta de moltes victòries que hem aconseguit en la nostra història. Els canvis que està introduint al FIA WEC s’ajusten ara a la transició tecnològica a mesura que avancem cap a l’electrificació de la nostra línia i el llançament de productes d’alt rendiment desenvolupats en estreta associació amb PSA Motorsport i en sintonia amb la marca «Rush and E-motion» de Peugeot. «

Encara no es coneixen els detalls, però els rumors van indicar que hi hauria una associació amb Oreca sobre la taula, amb el fabricant de xassís que es va unir a la marca del Lleó en la creació del Hypercar. Oreca sempre ha mostrat el desig d’estar present al WEC de nova generació, però per fer-ho calia que tingués el suport d’una marca. Els mateixos rumors indiquen que Revolt podria ser l’equip escollit per posar en marxa aquesta associació.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments