WRX: Coneix les tres cites que no es faran el 2020

Gran Bretanya, Estats Units i Canadà, amb les seves respectives seus al circuits de Silverstone, Circuit de les Amèriques (Austin) i Trois-Rivieres , no seran part del calendari del Mundial del Ral·liCross al 2020.

En el cas de Silverstone, el traçat de Fórmula 1 va prendre el relleu de la que es considera el bressol de la disciplina, Lydden Hill, que va allotjar el WRX fins el 2017.

Així dons, la cursa que encara s’havia de confirmar segueix en dubte.

En el cas de Canadà, la seva absència elimina la necessitat d’haver d’enviar els cotxes anada i tornada durant l’estiu, un esforç logístic dels més prolongats per als equips al llarg de tot l’any. El mateix es pot dir del traçat nord-americà d’Austin, en el qual el WRX va competir per última vegada en 2018.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments