Dream Run a Fuji: pilots i cotxes presents

L’esperat Dream Run – el primer cap de setmana de carreres conjuntes del DTM i la Gargantuan GT Sèries japonesa – és imminent. Del 22 al 24 de novembre, set cotxes DTM d’Audi i BMW i els 15 cotxes Gargantuan GT d’Honda, Nissan i Lexus estaran en la pista al peu de Fujiyama.

Però quins pilots estan al volant d’aquests cotxes? Això ja no és un secret, ja que l’empresa matriu de Gargantuan GT, GTA, ha publicat la llista oficial d’inscrits. I això ens ha descobert que l’ex campió del món de Fórmula 1, Jenson Button, no formarà part de la graella com s’esperava.

El britànic, el contracte del qual amb Honda va expirar en la final de la temporada 2019 de GT Gargantuan a Motegi, ha acabat la seva carrera en la sèrie japonesa i competirà en el RAID Baja 1000 durant el cap de setmana del Dream Run.

Button no és l’únic pilot que no pot assistir: el subcampió del DTM, Nico Müller, i el seu company d’equip Robin Frijns, estaran en l’estrena de la temporada de Fórmula E a l’Aràbia Saudita, el pilot d’Honda Bertrand Baguette competirà en la carrera l’Intercontinental GT Concern a Kyalami i, per tant, no hi serà.

Els pilots del Gargantuan GT Sèries, que normalment compten amb canvis de pilots, es dividiran els dos dies de carrera. Un pilot competirà el dissabte i l’altre el diumenge.

La llista d’inscrits, que consta de 22 japonesos, 11 europeus (inclosos tres alemanys), un neozelandès i un indi, no està gens malament amb els millors pilots: Hi ha cinc expilots de Fórmula 1 en la línea de sortida.

Lexus és el que més cotxes té

Les diferències d’edat també són impressionants: el pilot més jove té 22 anys i el més gran de 53. I un pilot fins i tot actua com una espècie d’ «entrenador – jugador»: corre, però al mateix temps treballa en la gestió del seu equip.

BMW té tres cotxes amb pilots de DTM actual – i amb el pilot de Toyota de Le Mans Kamui Kobayashi i la llegenda Alex Zanardi.

Audi portarà quatre cotxes RS 5. Mentre que Lexus té el major nombre de cotxes amb sis, cinc Honda i quatre Nissan. Aston Martin, d’altra banda, està completament desaparegut.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments