McLaren revela el seu roadster més radical, l’Elva

Aquí teniu McLaren Elva, el darrer producte de la marca Woking que pertany a la gamma «Finest Series», sent el primer cotxe obert de McLaren i el més lleuger.

El cotxe està equipat amb el V8 de 4.0 litres McLaren per carregar 815 CV i 800 Nm de parell motor, té una caixa de canvis de doble embragatge de set velocitats i la casa britànica diu que amb Elva en menys 3 segons fa de 0 – 100 km / h i 6,7 segons de 0 – 200 km / h. És a dir, Elva és més ràpid que McLaren Senna.

Elva ha estat creat per McLaren per celebrar models de competició clàssics com els M1A, M1B i M1C, que eren versions de clients de competició dels cotxes del grup McLaren. Només es produiran 399  unitats d’Elva  amb un preu de 1.690.000 dòlars.

El cotxe té una aerodinàmica intel·ligent que no requereix l’ús de cascs i McLaren pot muntar un petit parabrisa si el client ho vol. El Active Air Administration System (AAMS) atrapa l’aire davant del cotxe, l’envia a través de túnels just davant dels ocupants, on ha creat una mena d’escut digital o, com McLaren l’anomena, “una bombolla de tranquil·litat.»

Andy Palmer, responsable de la gamma de les sèries més selectes, “El McLaren Elva és un autèntic roadster radical, ja que només existeix per al més pur plaer de conduir, per oferir sensacions inoblidables i una experiència de conducció immersiva, amb tot el que connecta entre cotxe a conductor i tots els elements.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments