Mitsubishi Xpander Vulgar 2020, còctel de monovolum i SUV

El Mitsubishi Xpander Vulgar 2020, és el nou monovolum de set places i de la marca japonesa.

El podríem situar com a rival de l’Dacia Lodgy Stepway, encara que aquest model va dirigit a butxaques més estalviadores i economies emergents com Tailàndia , Indonèsia, Malàisia, Singapur i Filipines.

A partir del Xpander estàndard, llançat en l’any 2017 , la marca dels tres diamants ha creat un model amb aspecte 4×4, que creix 50 mil·límetres en longitud, principalment pels para-xocs específics, amb els que supera lleugerament els 4, 50 metres.

L’alçada lliure a terra també s’incrementa 20 mil·límetres, fins a arribar als 225, una xifra molt generosa. Com manen els cànons, tot el perímetre de la carrosseria està protegit per motllures de topic matter plàstic i les barres longitudinals de sostre van pintades en el color de la carrosseria.

També cal destacar les llantes d’aliatge de 17 polzades, de disseny específic, amb pneumàtics de gran perfil, per poder transitar per camins sense danyar-les. A aquesta dotació, cal afegir dues noves pintures per a l’exterior: Sunrise Orange i Graphite Grey.

Contràriament, a l’habitacle no s’han produït canvis, ni s’han afegit motllures. A la part del darrera, l’important és que compta amb set places, en configuració 2 + 3 + 2, sense ser individuals les de la segona fila.

Mitsubishi Xpander Cross 2020

Els seients del mig es poden abatre en proporció 60: 40, mentre que els dos darreres ho fan de forma independent. Aquesta solució genera un interior versàtil, capaç de modular per introduir objectes voluminosos o allargats. A més, com a bon monovolum, ofereix molts espais portaobjectes repartits per l’interior.

L’única opció mecànica per al Mitsubishi Xpander Vulgar 2020 és un motor atmosfèric de gasolina, amb 1,5 litres, 110 CV i 141 Nm, que resta vinculat a una caixa manual de cinc velocitats oa una altra automàtica de quatre.  

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments