Toyota Corolla GR SPORT 2019, tots els secrets del nou compacte esportiu

  • Nova versió de disseny esportiu, únicament per Corolla hybrid (5p) amb motor 2.0 de 135 kW / 184 CV.
  • Primer model de Toyota a Espanya amb suspensió adaptativa – Adaptive Variable Suspensió (AVS) – opcional.
  • Ja a la venta des de 26.300 € o per 245 € amb Toyota Complet, programa de finançament.

Després de l’èxit del llançament a principis d’aquest any de el nou Toyota Corolla, elogiat pel seu disseny, resposta a el volant i eficiència, Toyota llança el Corolla GR-SPORT, una variant més esportiva que, en part, suposa traslladar al carrer la passió i emoció de TOYOTA Gazoo Racing, la divisió de competició de Toyota.

Després del llançament del Yaris GR-SPORT a la fi de 2018, ara és el torn de Corolla GR-SPORT, el segon model GR-SPORT a Europa.

El nou Corolla GR-SPORT ja està disponible al mercat espanyol, amb carrosseria de 5p i motorització híbrida elèctrica 2.0 de 135 kW / 184 CV. Suposa portar l’esperit de TOYOTA Gazoo Racing a el cor de la gamma Corolla, gràcies al seu disseny esportiu i inspiració en el món de la competició.

Corolla GR-SPORT, que està destinat especialment a clients joves i entusiastes, apassionats de la competició, presenta uns elements d’estil únics, com una nova graella frontal exclusiva amb un acabat cromat fosc, faldons inferiors als laterals de la carrosseria, logo Toyota en negre tot i tenir motorització híbrida elèctrica -tots els Toyota Hybrid porten els logos Toyota amb fons blau- i un difusor posterior.

Aquesta nova versió de la gamma Corolla compta a més amb llantes d’aliatge mecanitzades de 18 «amb motllura vermella al voltant del logo Toyota, vidre i vidres del darrere enfosquits i un color exterior únic: Bi-to Gris Ascari. A més d’aquest color exclusiu, el nou Corolla GR-Sport està disponible en tres tonalitats: Bi-to Blanc Perlado i Bi-to Vermell Emoció.

A l’interior, el GR SPORT està equipat amb uns seients esportius específics amb reforços laterals i tapisseria mixta. El quadre d’instruments, el volant i la palanca de canvi compten amb costures en negre i vermell. El logo GR-SPORT està present a la porta de maleter, les motllures dels passos de portes i les estoretes, de disseny exclusiu.

Una de les grans novetats, a nivell equipament, és que Corolla GR-SPORT podrà portar opcionalment (1.200 €) suspensió adaptativa – Adaptive Variable Suspensió (AVS) -, que varia la resposta i la duresa dels amortidors en funció de l’estat de la carretera i les accions del conductor. Actua en només 20 mil·lèsimes de segon i és capaç de variar la posició dels amortidors en 650 posicions diferents.

La suspensió AVS permet el nou Corolla GR-SPORT oferir un gran comportament en tot tipus de ferms i controlar els moviments de la carrosseria, amb una resposta molt més precisa de la direcció, major estabilitat i cotes més altes de seguretat al combinar-se amb el Control d’Estabilitat (VSC) i el Sistema de Seguretat precol·lisió. És la primera vegada que un model de Toyota ofereix aquest tipus de suspensió en el mercat espanyol.

El nou Corolla GR-SPORT, que en la gamma Corolla hybrid se situa entre els acabats Feel! i Advance, ja es comercialitza a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya des de 26.300 € o per 245 € Toyota Complet, programa de finançament i serveis afegits que inclou 4 anys de garantia, 4 anys de manteniment i primer any d’assegurança a tot risc .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments