Volvo S90, nous aires sense perdre l’essència

Diuen que si alguna cosa funciona no la toquis i això ha fet Volvo per fer la renovació del  S / V 90.

De totes maneres, tot es tractarà de paracops i fanals posteriors que donen tridimensionalitat al nou cotxe. Els nínxols de les llums de boira haurien estat una de les preocupacions, en una remodelació de la llum que evita embolicar-se amb un estil que ha estat elogiat per ser purament suec, és a dir, minimalista però amb bon gust.

L’interior també canvia, amb un nou sistema d’entreteniment i amb el sistema operatiu Android. Disposa d’assistent de Google, actualitzacions mitjançant web i altres serveis connectats.

A nivell mecànic, s’actualitzen les versions híbrides i es mantenen els mateixos motors XC 90 i altres models de la gamma Volvo. Més funcions en ajudes per a la conducció i sistemes de seguretat que inclouen el sistema de detecció eel cansament i el detector de canvi carril o a Metropolis Safety. La S 90 i la V 90 ara adoptarà el límit de velocitat de 90 km / h que Volvo va anunciar per a tots els seus nous models de 2020. Aquesta limitació forma part d’una campanya de seguretat que Volvo ha llançat i que té com a objectiu reduir notablement les víctimes mortals a les carreteres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments