WEC: G-Drive Racing present a Bahrain i a l’Algarve

G-Drive tornarà a estar present en una cursa de WEC. L’estructura de Roman Rusinov estarà present a la propera cursa mundial de resistència a Bahrain, amb l’alineació ELMS, amb Rusinov, Jean-Eric Vergne i Job van Uitert.

Es tracta d’un altre cotxe per animar la molt interessant classe LMP2, que tindrà nou cotxes en aquesta cursa.

Aquest anunci arriba el mateix dia que G-Drive també anuncia la seva participació en la  Le Mans Series asiatica, amb el suport d’Algarve Devoted Racing, una estructura portuguesa que ja té molta experiència en la competició. Rusinov conservarà el seu lloc com a pilot, amb Leonard Hoogenboom i James French com a companys d’equip.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments