Ford Mustang Mach-E: així és el nou SUV que plantarà cara a Tesla

Ford ha presentat ja a Los Angeles el nou Mustang Mach-I, el seu esperat SUV elèctric.

El nou Ford Mustang Mach-I arribarà al mercat espanyol a finals de 2020, i en principi ho farà amb 4 acabats diferents: First Edition, obtain, Top price i el més esportiu GT . Inspirat directament en el disseny del Mustang, comptarà també amb versions de propulsió posterior i de tracció total: les primeres ho faran en variant mecànica de 190 kW (258 CV) i 210 kW (285 CV) ; les segones, ja amb dos motors elèctrics, i amb una potència que puja a 248 kW, és a dir, 337 CV . Per la seva banda, l’especial Mustang Mach-I GT , la seva versió d’altes prestacions, comptarà amb una potència estimada de 465 CV .

Així mateix, el nou Ford Mustang Mach-E oferirà al mercat dues opcions diferents de bateries: de sèrie, amb 75, 7 kWh per assolir autonomies d’entre 420 i 450 km; i per sobre de fins a 98, 8 kWh amb les que podrà arribar a entre 540 i 600 quilòmetres d’autonomia .

Ford Mustang Mach-E

Amb 4,71 metres de longitud, un bon espai interior i un maleter amb capacitat de 402 litres de càrrega, ampliables a 1. 420 abatent els seients posteriors i amb buit sota el capó davanter d’altres 100 litres, el Ford Mustang Mach-I comptarà per dins amb una gegantina pantalla vertical de 15,5 polzades , molt a l’estila Tesla. Amb molta tecnologia i un gran nombre d’assistents de conducció i seguretat, encara no hi ha preus, però tot indica al fet que arrencarà per sota dels 50. 000 euros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments