Coneix les novetats del nou Honda Civic

El cotxe renovat arribarà al mercat a 2020 amb una nova reixa i altres detalls.

Els canvis passen per un frontal modificat, un interior millorat i un nou color. La diferència al davant és una reixeta extra al voltant dels llums anti boira, mentre que la reixa s’ha simplificat. Tot en el sentit, diu Honda, de fer del frontal «un estil més net». Per primera vegada, el Civic pot tenir llums LED Tubby, i els llums diürns s’han redissenyat. Hi ha un nou color, un blau d’Osidiana que s’uneix a la paleta existent. Hi ha noves llantes.

A l’interior hi ha un nou panell a la part superior de la guantera, els models superiors tenen un seient elèctric, s’ha millorat el sistema multimèdia i els botons. Els motors mantenen els mateixos, és a dir, 1,0 i 1,5 litres de benzina i 1,6 litres de turbodiesel.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments