DTM: Nous colors d’Audi a Fuji

Els quatre Audi RS 5 tenen dissenys parcialment nous per a Fuji. Només el cotxe de Mike Rockenfeller serà reconegut pels aficionats immediatament: com la passada temporada del DTM, el Campió de DTM 2013 arrencarà amb el conegut RS 5 negre, però el seu cotxe no serà utilitzat per Phoenix a Fuji sinó per Abt.

D’altra banda, el campió de DTM de la temporada passada, Rene Rasts Bolide, tindrà una decoració amb la bandera japonesa per aquesta cursa. El pilot de 33 anys, que s’ha preparat meticulosament per a la trobada amb la sèrie GT japonesa, s’asseu en un cotxe del seu equip habitual, Rosberg-Audi.

El cotxe Phoenix-Audi de Loic Duval és vermell com de costum, però s’ha unit un nou patrocinador per a la carrera japonesa, que ja havia donat suport a l’estrella convidada de MotoGP Andrea Dovizioso a Misano.

I també el WRT-Audi-Bolide del pilot convidat Benoit Treluyer es mostra en un disseny amb uns colors inusuals. En lloc de negre -com en el cas de Jonathan Aberdein i Pietro Fittipaldi- el color bàsic del cotxe de el client d’Audi és el blanc aquesta vegada. L’equip Workers de Vincent Vosse compta al Japó amb el suport de l’equip Hitotsuyama Racing d’Audi.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments