F1: Jerez vol acollir la F1

El circuit de Jerez tracta de recuperar la F1 després que el Circuit de Barcelona renovés el seu contracte F1 per només un any.

Jerez ha rebut la F1 en el passat, des de 1986 a 1990, fins al 1997. La intenció dels responsables és tornar a rebre la prova, ja que el Circuit de Catalunya va estar a prop de deixar el calendari el 2020 i no té encara res firmat a partir de 2021 en endavant.

L’alcaldessa de Jerez, Mamen Sánchez, va confirmar que «Estem treballant en el retorn de la F1 a Jerez pels pròxims anys. Continuarem [abordant] aquest tema de manera confidencial, per la qual cosa demanem a altres administracions i empreses que facin el mateix, especialment pel bon projecte comú. ”

La pista ha acollit MotoGP, també ha rebut proves de pretemporada de F1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments