F1: Mattia Binotto: «No he de culpar als pilots, han de reconèixer l’error»

 
El GP Brasil provocarà més mals de cap a Mattia Binotto, que ara té una situació difícil de gestionar, amb l’incident en els seus dos pilots.

La relació entre Charles Leclerc i Sebastian Vettel ja era tensa i ara ho serà més amb el toc que els va deixar fora de la prova. A més, a Binotto li queda una tasca molt complicada de gestionar dos pilots principals que no estan disposats a cedir. 

«Encara estic convençut que és un luxe [tenir-los als dos a l’equip], perquè tots dos són bons pilots. Són una motivació i un referent entre ells. Els vam veure millorar durant la temporada. Seb a la segona meitat va ser molt ràpid. Així que, en general, continua sent un luxe. «

«Diria que hem tingut sort que l’incident hagi passat aquesta temporada, perquè almenys hi haurà oportunitats d’aclarir-ho amb ells, en visió que l’any que ve no torni a passar. Per tant, estic encantat d’aprofitar l’oportunitat, almenys per aclarir amb ells el futur. ”

«Es tracta de reconèixer quins van ser els errors. I crec que és important  tant si ets pilot o un enginyer, reconèixer els errors, perquè així es pot millorar.

«Per tant, crec que el que seria important per a tots dos pilots és comprendre el que va passar, almenys veure que va ser un error.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments