F1: Mattia Binotto: “No he de culpar als pilots, han de reconèixer l’error”

 
El GP Brasil provocarà més mals de cap a Mattia Binotto, que ara té una situació difícil de gestionar, amb l’incident en els seus dos pilots.

La relació entre Charles Leclerc i Sebastian Vettel ja era tensa i ara ho serà més amb el toc que els va deixar fora de la prova. A més, a Binotto li queda una tasca molt complicada de gestionar dos pilots principals que no estan disposats a cedir. 

“Encara estic convençut que és un luxe [tenir-los als dos a l’equip], perquè tots dos són bons pilots. Són una motivació i un referent entre ells. Els vam veure millorar durant la temporada. Seb a la segona meitat va ser molt ràpid. Així que, en general, continua sent un luxe.

“Diria que hem tingut sort que l’incident hagi passat aquesta temporada, perquè almenys hi haurà oportunitats d’aclarir-ho amb ells, en visió que l’any que ve no torni a passar. Per tant, estic encantat d’aprofitar l’oportunitat, almenys per aclarir amb ells el futur. ”

“Es tracta de reconèixer quins van ser els errors. I crec que és important  tant si ets pilot o un enginyer, reconèixer els errors, perquè així es pot millorar.

“Per tant, crec que el que seria important per a tots dos pilots és comprendre el que va passar, almenys veure que va ser un error.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments