Porsche Taycan 4S: cada cop més americà

Porsche es posiciona cada cop més als  Estats Units. Per a la marca, representa ja el segon mercat més gran , matriculant a 2018 més de 57.000 vehicles. Per això, aprofitant la celebració de el Saló de Los Angeles, la firma alemanya presentarà un dels esportius que més s’esperaven: el Taycan 4S .

Després dels ja disponibles Taycan Turbo i Taycan Turbo S, el nou Porsche Taycan 4S arriba com la nova variant d’accés a la gamma de la berlina esportiva . El model estarà disponible amb dues opcions de bateria: Perfomance, amb capacitat de 79,2 kWh de sèrie; i Performance Plus, amb una capacitat que va fins als  93,4 kWh i ja muntada també en els Taycan Turbo i Turbo S.

Amb la bateria de sèrie Performance, el Porsche Taycan 4S arriba a una potència de 390 kW, és a dir, uns 530 CV . Per la seva banda, amb la bateria Performance Plus, el rendiment de la berlina s’incrementa fins als 420 kW (571 CV) . Amb qualsevol de les dues variants, l’esportiu accelera de 0 a 100 km / h en 4,0 segons , amb una velocitat màxima limitada a 250 km / h .

El que, a canvi, sí que mostra notables diferències és la autonomia. Amb la bateria Performance, el Porsche Taycan 4S ofereix un abast de 407 km , mentre que amb l’opció Performance Plus s’eleva a 463 km, sempre ja segons el nou cicle d’homologació WLTP. Les capacitats de càrrega màxima són de 225 kW en la versió Performance i de 270 kW a la Performance Plus.

Porsche Taycan 4S

El nou Porsche Taycan 4S no ofereix grans novetats respecte a la resta de versions de la berlina, comptant amb un habitacle d’alta qualitat i amb una pantalla central de 10,9 polzades La berlina ofereix també el sistema Porsche 4D Chassis Aid watch over, i munta de sèrie suspensió pneumàtica adaptativa amb tecnologia de 3 càmeres i discos de fre amb ventilació interna i pinces fixes, de 6 pistons davant.

Porsche Macan Turbo i 99 X Electrical

Al costat de el nou Taycan 4S, Porsche exhibirà al Saló dels Àngels el per a nosaltres conegut Macan Turbo , que no obstant això és novetat als Estats Units. El SUV compta amb un motor biturbo de 2,9 litres i 6 cilindres amb 440 CV de potència i accelera de 0 a 100 km / h en 4,3 segons.

Porsche Taycan 4S: la nueva berlina deportiva se estrena en el Salón de Los Ángeles

Porsche 99 X Electrical

I també es mostra a la ciutat californiana el Porsche 99 X Electrical , un esportiu que suposa el retorn de la marca a les curses de monoplaces després de més de 30 anys. El model participa al Campionat de Fórmula I ABB FIA 2019/2020 i serveix també de desenvolupament per a futurs vehicles elèctrics de producció en sèrie.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments