WRC: Estònia de nou prova promocional del WRC el 2020

El Ral·li d’Estònia tornarà a ser esdeveniment promocional del Campionat Mundial de Ral·lis el 2020, sent en efecte una prova no puntuable en la qual estaran convidats tots els equips oficials com va passar a 2019. La prova tindrà lloc entre els dies 12 i 14 de juliol, situada en el calendari entre el Ral·li Safari i el Ral·li de Finlàndia abans de començar la segona meitat de l’any.

Tenint en compte les similituds pel que fa al Ral·li de Finlàndia, els equips poden aprofitar i preparar-se la prova corrent en aquest ral·li, molt ràpid sobre terra. Aquest esdeveniment va ser temps enrere part del calendari de l’Europeu de Ral·li. El campió de món, Ott Tänak va guanyar l’any passat.


«No calia pensar-s’ho molt, ja que nosaltres considerem el Shell Helix Ral·li d’Estònia com un test previ a l’Ral·li de Finlàndia i hem constatat que els pilots que estan presents a Estònia acaben sent ràpids a Finlàndia. També hem parlat les dates amb els equips i el feedback indiquen que aquestes eren les millors dates possibles per al Ral·li d’Estònia «
, va assegurar Urmo Aava, organitzador de la prova, segons es pot llegir en la net oficial de l’WRC.


Com si d’una prova mundialista es tractés, el Ral·li d’Estònia comptarà també amb la cobertura a nivell mundial de WRC +. L’any passat va comptar amb la presència de pilots com Tänak, Esapekka Lappi, Andreas Mikkelsen, Craig Breen, Teemu Suninen i Elfyn Evans, així com l’expilot mundialista Markko Martin i d’Oliver Solberg, fill de l’ex campió mundial Petter Solberg .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments