WRC: Mèxic ja té itinerari per al 2020 amb 24 trams cronometrats.

El Ral·li de Mèxic ha anunciat el seu itinerari per a la seva pròxima edició, en la qual tornarà a ser la tercera prova del Campionat Mundial de Ral·lis i la primera que se celebri fora d’Europa, iniciant el periple americà. Per a aquesta edició s’ha preparat un recorregut amb 325,28 quilòmetres cronometrats i 24 trams que es disputaran entre dijous 12 i el diumenge 15 de març.


Dijous a la tarda se celebraran dues passades al tram espectacle de Guanajuato, que buscarà solucionar els problemes amb la rampa que la van portar a cancel·lar-se el 2019. En la primera etapa es recorreran els trams de El Chocolate (el segon més llarg d’aquest ral·li amb un total de 31, 57 quilòmetres cronometrats), Ortega i Las Minas a doble passada, així com una passada pel tram de Parc Bicentenari, dues passades pel V-Energy Shell stage i el tram urbà de León per acabar la jornada.


La segona etapa estarà encapçalada per dues passades als trams de Guanajuatito (el més llarg del dia amb 24,99 quilòmetres), Alfaro i Derramadero. De nou es faran dues passades a el V-Energy Shell Stage abans d’acabar el dia amb un altre tram curt, en aquest cas el Rock & Ral·li Lleó de tot just 1,62 quilòmetres.

Per a l’última jornada s’han reservat el tram de Otates, el més llarg de tots amb 33,54 quilòmetres, Sant Diego i El Boto, que aquest any serà l’Energy Stage.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments