WRC: Sordo i Mikkelsen al Monza Advise

Dani Sordo i Andreas Mikkelsen seran les atraccions al Ral·li de Monza del pròxim mes (de el 6 a el 8 de desembre) a Itàlia.

El duo de Hyundai Motorsport competirà amb dos i20 R5 en l’esdeveniment que es celebra al llegendari circuit prop de Milà.

Sordo, que va guanyar la prova de l’WRC d’Itàlia a Sardenya al juny, va guanyar tant el Ral·li de Monza com el Màsters Advise que l’acompanyava a 2010 i 2013.

«És la meva cinquena sortida al Ral·li de Monza, però aquest any serà especial perquè pilotaré un Hyundai i 20 R5 i mai he estat a Monza amb un R5 abans.»

«Per a mi serà un cap de setmana de vacances amb l’equip. Intentarem guanyar, és clar, però Monza sempre ha estat un esdeveniment molt divertit a finals d’any».

Serà la segona participació de Mikkelsen a Monza i la primera vegada que competeix amb un i20 R5. Al 2017 va compartir un World Rally Car amb Thierry Neuville i va guanyar el Masters Advise.

«Aquest any, amb un copilot, podré concentrar-me en mi mateix i mostrar del que és capaç el cotxe. Estic segur que serà un ral·li competitiu, especialment contra en Dani. Crec que tots dos ens divertirem, i normalment quan et diverteixes pilotant un cotxe, el ritme sempre és bo.»

El ral·li compta amb vuit trams al llarg de tres dies abans que es tanqui el cap de setmana el diumenge a la tarda.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments