El BMW Sèrie 7 serà també elèctric i canviarà de nom per i7

Les imatges no deixen cap dubte: BMW està provant el futur i7.

El rumor fa temps que està a l’aire i les fotos d’un sèrie 7 amb l’adhesiu “Electric Look a Veihcle” i a la porta davantera confirmen que BMW està preparant fins i tot una sèrie elèctrica 7 que es podria anomenar i7, tot i que no es confirma res. El cotxe serà diferent al de la sèrie 7 habitual i és per això que es va passejar amb camuflatge a la part davantera i posterior

La sèrie 7 ha rebut la darrera actualització a l’any 2015 i s’ha de substituir al 2022. Ara això vol dir que aquest cotxe podria ser una mula de prova per a la propera generació que arribi a la Sèrie 7 i que aquesta, que tingués una versió purament elèctrica. O és que BMW llança ara un i7 per contrarestar el Mercedes EQS.

Queden moltes respostes per respondre, però hi ha una certesa: la sèrie 7 tindrà una versió elèctrica i tindrà tres versions: motors de combustió interna,  motors híbrids i electricitat pura. Aquesta última versió podria rebre una mecànica i4 i aconseguir una bateria de 120 kWh L’i4 tindrà un motor 650 CV i una autonomia de 650 km) però amb una bateria de 120 kWh.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments