Un Range Rover més barat que un Seat León? A la Xina és possible

Un Range Rover més barat que un Seat León.

Es diu Cantik Hunkt, es basa en Zotye T 900, també una còpia de construcció del Range Rover, i està produïda per Hanlong Auto, empresa ubicada a una província xinesa, concretament a Hubei. El nom constructiu del cotxe en xinès és «Kuangashi» i les similituds són més que evidents.

No hi ha gaires diferències respecte a un Range Rover. Per descomptat, la còpia no és exactament la mateixa, fins i tot per limitacions tècniques, com es pot veure en els fars, la reixeta frontal i els llums posteriors, però creiem que si el cotxe tingués adhesius de Range Rover, creuríem que ens trobàvem davant d’un model del constructor britànic.

El cotxe només disposa d’un motor, un bloc turbo de 2,0 litres amb 4 cilindres amb 218 CV i un velocitat màxima és 185 km/h. Res a veure amb l’original.

En el seu interior, tot i que la construcció del cotxe té dues pantalles que serveixen com a tauler de comandament i de sistema d’entreteniment.

Els preus dels models a la Xina van dels 126, 800 iuan, uns 17.500 euros, mentre que el Range Rover Sport costa 1. 22 milions de iuans, és a dir 165.000 euros. Casi res.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments