CATALÀ: El Rallye 2000 Viratges 2019 retallat per culpa del entrenaments il·legals

Aquests últims dies ha sortit a la llum un dels pitjors problemes dels ral·lis, el entrenaments il·legals. Les passades o entrenaments il·legals realitzats en el ral·li 2000 Viratges per alguns dels pilots han obligat a l’organització a retallar el recorregut d’algun dels trams pel malestar generat als veïns de la zona.

Segons ha publicat la propia organització, van veure a diversos pilots entrenant il·legalment a tota velocitat saben que s’han de respectar els límits de velocitat legals ja que la carretera és oberta a tothom.

Inclús hi va haver un incident entre alguns memebres de l’organització que es van presentar per sorpresa als trams per comprobar que tot anés bé. Un dels pilots no va fe cas als membres de l’organització, que els hi demanaven moderessin la velocitat, passant molt aprop d’un d’ells.

La imagen puede contener: texto

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments