El BMW i4 2021: 530 CV i 600 quilòmetres d’autonomia

El cor de BMW batega en la categoria mitjana del segment premium. Al costat dels BMW Sèrie 4 Coupé, Sèrie 4 Cabiró i BMW Sèrie 4 Gran Coupé, el BMW Sèrie 3 plasma en tota la seva essència l’autèntic plaer de conduir de la marca. Ara, BMW transfereix aquestes característiques de la marca a l’era de la mobilitat elèctrica com a propòsit central en el desenvolupament del BMW i4. El primer model de BMW Electric Power per a la gamma mitjana premium combina dinàmica de conducció, disseny esportiu i elegant, qualitat superior i el confortable espai i funcionalitat d’un Gran Coupé de quatre portes amb una mobilitat lliure d’emissions. Tot això anuncia una nova era en el característic plaer de conduir de la marca.

El futur de la mobilitat elèctrica estarà determinat per la tecnologia BMW eDrive de cinquena generació, per a la qual el BMW iX3, que es produirà de 2020 d’ara endavant, actuarà com a pioner, seguit pels BMW iNEXT i BMW i4. Amb la tecnologia BMW eDrive de cinquena generació, que també inclou les últimes innovacions quant a bateries, el BMW i4 estableix noves referències per prestacions esportives, amb una autonomia d’uns 600 quilòmetres.

Motors elèctrics de BMW
Motors elèctrics de BMW

El desenvolupament del BMW i4 és part d’una ofensiva integral de productes del Grup BMW en el camp dels models electrificats. Actualment la companyia té la major gamma de models completament elèctrics i híbrids endollables de tota la seva competència. Per a 2023 el Grup BMW tindrà 25 models electrificats. Amb una gamma de models que inclou eficients motors de combustió, híbrids endollables i purament Elèctrics, el Grup BMW, com a companyia que opera a nivell mundial, té en compte els requisits i preferències dels seus clients en les diferents regions del món. Independentment de la mena de tecnologia triada, tots els models actuals i futurs presenten el plaer de conduir característic de la marca com a part del seu ADN.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments