La fusió FCA/PSA ressuscitarà el Fiat Punto?

La imatge és dels de la revista francesa «L’Automobile Journal»  de l’Opel Corsa i parts de l’actual Fiat, demostra que la fusió PSA/FCA podria ressuscitar el Fiat Punt.

Encara no està definida, però la fusió PSA/FCA està en marxa i tenim un nou Opel Corsa i Peugeot 208, per què no donar-li una oportunitat al Punto, una resurrecció.

Recordeu que el Punto es Car Year Year 1995, venent milions a tot el món i si hi hagués un ranking sobre la reputació, segurament el model de Fiat hi seria present. Durant molt de temps va ser considerat com un dels millors vehicles produïts al Vell Continent fins que va arribar a la tercera generació a 2005 i la cosa va anar baixant. També sembla que Fiat ha desactivat el model d’entrada i l’ha acabat deixant a 2018.

Per tant, té un sentit que el nou grup, resultat de la fusió PSA/FCA pugui oferir una tercera opció que s’uniria al Peugeot 208 i l’Opel Corsa. A més, oferiria a Fiat un model elèctric per a la seva gamma.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments