Mazda CX-5 Kuro Version: edició especial que encara no veurem a les nostres carreteres

A França (de moment, no hi ha confirmació oficial de la seva arribada aquí) ja està disponible la nova edició especial Kuro Version de l’ SUV Mazda CX-5 .

En japonès, la paraula «Kuro» vol dir negre , de tal manera que aquest color és el gran protagonista de l’edició especial Kuro Version . Aquest color està ben present en les noves llandes d’aliatge acabades en Unlit Matt , que es combinen de forma elegant amb la carrosseria en color gris metal·litzat (disponible, a més, en altres vuits colors addicionals més). El sostre corredís amb accionament elèctric és un altre dels elements exclusius en l’equipament d’aquesta versió.

A linterior, els detalls de qualitat i els ajustos de gran qualitat marquen el protagonisme. Els pedals són d’alumini, també present en altres zones i parts de l’habitacle. Els llindars de les portes estan il·luminats i compten amb la placa metàl·lica amb el nom de el cotxe (CX-5). La resta de l’habitacle també compta amb una tènue i agradable il·luminació ambiental mitjançant llums de tipus led.

El Mazda CX-5 Kuro Version està disponible inicialment amb el motor dièsel 2.2 SKYACTIV-D de 150 CV , que es pot combinar al seu torn tant amb canvi manual amb canvi automàtic. El preu d’aquesta nova versió de l’SUV nipó al mercat francès arrenca en els 37. 300 euros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments