Arriba el Hyundai i30 N Project C, més carn a la graella

El model més esportiu de la gamma Hyundai i30 N Performance ofereix una edició limitada més agressiva, lleugera, i amb menor altura, el i30 N Project C.

Aquesta sèrie especial, va ser presentada en el passat Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt i ja llavors va generar una gran expectació.

A Europa és van ficar a la venta 600 unitats d’aquesta Edició Limitada, dels quals 15 seran per al mercat Español.

Aquesta edició especial reinterpreta el concepte N d’altes prestacions de la marca intensificant l’experiència esportiva, aportant una lleugeresa extra, així com una experiència de conducció millorada. És 50 quilograms més lleuger, 6 mil·límetres més baix i presenta un disseny més esportiu tant interior com exterior que la versió original.

Hyundai i30 N Project C: precio del compacto, ya a la venta en España

L’interior de l’Hyundai i 30 N Mission C inclou detalls diferenciadors en taronja

Totes les maneres de conducció s’han calibrat específicament per al Proyect C, sent la selecció Sport i N les que ofereixen als conductors una major informació i diversió al volant. La manera N és extremadament dinàmica i està dissenyat per a utilitzar-se en circuit, on l’agilitat i previsibilitat requerides faran les delícies dels conductors més experimentats.

L’interior del Project C incorpora elements folrats en Alcantara®, com el volant, el fre de mà o la palanca del canvi de marxes; així com altres detalls exclusius.

El color taronja denominat Deep Orange predomina en molts detalls d’aquesta versió i destaquen els seients Sabelt, completament nous, amb costures Deep Orange igual que els exclusius botons dels modes de conducció en el volant. Un altre detall exclusiu és una insígnia d’edició limitada en el costat del passatger que indica l’exclusivitat d’aquest vehicle.

Respecte al color de carrosseria és únic i es tracta d’un color gris mat fosc denominat Matt Grey.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments