RAID: Els nou projecte de Nani Roma per al Dakar 2020

Nani Roma i Dani Oliveras tindran un nou repte de cara al pròxim Dakar. La parella catalana seran la referència de l’equip Borgward i esperen colar-se entre els millors amb el BX7 DKR Evo.

Després d’un complicat inici en el Ral·li del Marroc del passat octubre, tots dos van aconseguir pujar fins el sisè lloc de la general. Unes setmanes després, van acabar segons la Baja Portalegre per darrere de l’ex company de Roma a MINI X-Raid Orlando Terranova.

Ara, a poc més d’un mes de l’arrencada de la 42a edició del Dakar, han presentat els colors definitius que portaran en el seu 4×4.

Sobre el recorregut presentat dimecres passat a París, Roma –segon al Dakar 2019 amb Alex Haro– creu que serà «molt exigent» i que la nit serà un dels hàndicaps per a tots.

«El recorregut em sembla que serà molt exigent. Anem cap al desconegut, per tant a nivell de gestió de carrera no serà fàcil. Crec que trobarem les arrels de la prova una altra vegada, fent etapes de 500 km, de sortir molt carregats de gasolina, que es farà de nit molt aviat –és a dir que amb qualsevol problema arribarem de nit–, desert gran, grans etapes i un recorregut menys artificial que abans. Crec que serà entretingut».

«Anem amb l’expectativa de veure què ens trobem. Com sempre dependrà de com li vagi a cadascú la carrera. Però es presenta interessant. Nosaltres estem contents, treballant dur per a deixar-ho tot llest. Ens queda una mica per a tenir el cotxe perfecte, però el tenim robust i farem la nostra carrera, tranquils i a veure després on estem».

 

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments