WRC: Ford nou soci de la Junior WRC

Ford intensificarà la seva recerca per descobrir la pròxima generació d’estrelles del WRC convertint-se en soci oficial del Campionat de Món Júnior de Ral·lis al 2020.

Ford Performance ha treballat amb estreta col·laboració amb M-Sport Polònia en el desenvolupament del Fiesta R2T d’un litre amb motor EcoBoost, que és utilitzat per tots els participants del JWRC.

Gerard Quinn, gerent sènior de Ford Performance Europe, va dir que la nova associació amplia el compromís de Ford en proporcionar un camí des del Festa R2T de nivell d’entrada al WRC fins al màxim nivell amb el Fiesta World Rally Car de M- Sport.

«Ford ha estat un orgullós soci i defensor de la JWRC des dels seus inicis fa uns anys. Des de la fundació de Ford Motor Company hem estat sempre a l’avantguarda de la creació d’oportunitats perquè el talent floreixi en l’esport de motor «.

«El Junior WRC ofereix una valuosa oportunitat perquè els joves participin en una sèrie de ral·lis professionals i permet a Ford seguir trobant talents per al Mundial de Ral·lis. Òbviament estem encantats que el Ford Fiesta segueixi sent el cotxe de competició triat per a aquest emocionant programa de 2020 «.

El director del campionat Júnior WRC, Maciej Woda, va dir que la nova associació subratlla a fabricants com Ford la importància de donar suport i fer créixer als potencials campions de món.

«Elfyn Evans és un gran exemple d’un pilot amb el qual Ford ha estat involucrat des que va començar la seva carrera al WRC, quan era conegut com WRC Academy, el 2012, que va guanyar amb un Ford Fiesta R2.»

«Elfyn es va graduar la categoria WRC 2 el 2013 amb un Ford Fiesta R5 i es va unir a l’equip M-Sport a temps complet per a la temporada 2014 i va aconseguir la seva primera victòria absoluta al WRC a 2017 al Ral·li de Gal·les amb un Ford Fiesta WRC.»

El campionat tindrà cinc proves el 2020, conserva els ral·lis de Suècia, Itàlia i Finlàndia ja disputats a 2019, mentre que se sumen Alemanya i Xile, la primera vegada que la sèrie inclou una prova a Sud-amèrica.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments