WRC: Lappi creu que Citroën tenia unes evolucions molt prometedores pel 2020

Després de la retirada de Citroën del Campionat del Món de Ral·lis (WRC), Esapekka Lappi no té seient per a la temporada 2020. Segons ell, la retirada del seu equip li ha agafat en fred, per la qual cosa encara no ha entrat en contacte amb altres equips.

«Va ser un gran impacte. Vaig llegir alguns rumors, però honestament vaig pensar que Seb [Sébastien Ogier] estaria més preocupat»

El cap de l’equip, Pierre Budar, també va deixar al finlandès sense dir paraula. «Vaig intentar obtenir informació de Pierre, però en realitat no em va dir res«, va continuar Lappi. «Tenia la sensació que una cosa estranya estava passant.»

Després de la retirada de Citroën, a Lappi no li queden moltes opcions a l’hora de buscar una nova escuderia. «M-Sport és l’única oportunitat. Això serà difícil. Si hi ha un lloc allí, bastants pilots el voldran». Kris Meeke, Jari-Matti Latvala, Andreas Mikkelsen i Mads Östberg també es troben actualment sense seient per a la temporada 2020.

I Lappi no creu que els resultats d’aquesta temporada ajudin: «Si ens fixem en la temporada, pot ser que no sigui la més forta pel que fa al resultat general. Però lluitaré, i lluitaré dur».

Lappi també lamenta la retirada de Citroën des del punt de vista esportiu. Segons el finlandès, el C3 WRC hauria estat molt més competitiu amb les actualitzacions ja provades. «Crec que vam fer un gran pas», diu.

«L’actualització aerodinàmica que va funcionar bé i que hauria ajudat molt en les zones ràpides i en els ral·lis ràpids. També teníem altres actualitzacions planejades: Un nou motor, una nova geometria d’eixos, per a la direcció i altres coses per als diferencials».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments