VW e-up! 2020: més autonomia

  • L’urbà 100% elèctric reforça l’aposta de la marca per la mobilitat sostenible en ciutat a un preu reduït
  • El nou paquet de bateries li permet a l’e-up! recórrer fins a 260 km amb una sola càrrega
  • Els nous sistemes d’assistència i seguretat converteixen a l’e-up! en un dels models més competitius del seu segment

Elèctric, urbà i sostenible, són tres paraules que descriuen a la perfecció la mobilitat del futur i també són aplicables al nou model 100% elèctric de Volkswagen. La marca alemanya llança el Volkswagen e-up!, amb el qual reforça la seva clara aposta per la mobilitat sostenible en ciutat. El model més urbà de Volkswagen arriba amb un nou paquet de bateries i una autonomia millorada respecte al seu predecessor, a més de nombrosos assistents i elements de disseny que ho converteixen en un model molt atractiu. Això, combinat amb uns preus molt competitius, fan del nou e-up! el cotxe ideal per a un públic jove i urbà amb un estil de vida actiu.

Una de les novetats més destacades del nou model totalment elèctric de la marca és el nou paquet de bateries d’ions de liti. Aquest compta amb una capacitat molt superior, de 32,3 kWh enfront dels 18,7 kWh de models anteriors. En la pràctica, es tradueix en una autonomia considerablement major: 260 km en cicle WLTP amb una sola càrrega, uns 100 quilòmetres més. L’e-up! ve equipat amb una presa CCS i un cable de manera 3 i, connectades a una presa de càrrega pública de 40 kW, les bateries del vehicle poden recarregar-se fins al 80% en tan sols una hora.

càrrega VW e-up!
càrrega VW e-up!

Així mateix, és possible gestionar i fins i tot programar la càrrega del vehicle a través de l’aplicació per a telèfons intel·ligents «maps + habiti», que ha estat renovada. El vehicle incorpora un motor elèctric de 61 kW (83 CV) que li permet accelerar de 0 a 100 km/h en 11,9 segons i aconseguir una velocitat màxima de 130 km/h. Tot això, juntament amb les seves dimensions compactes, converteixen al nou e-up! en un vehicle idoni per al seu ús en el dia a dia en ciutat, o fins i tot per a fer una petita escapada de cap de setmana.

En el nou elèctric de Volkswagen també són destacables les importants novetats en matèria d’assistència al conductor, infoentreteniment i seguretat, com l’assistent de manteniment de carril «Lane Assist», que detecta les línies del carril a través d’una cambra multifunció, o el complet sistema de coixins de seguretat de cap davanters i darreres i coixins de seguretat laterals davanters. Tant aquests com el sistema «Lane Assist» vénen de sèrie. La ràdio Composition Phone amb interfície Bluethooth també ve de sèrie amb el nou e-up!. A més, l’app «maps + habiti» té moltes funcionalitats addicionals. Entre altres, porta integrat el sistema de reconeixement de senyals de trànsit, i permet, a més de la càrrega, gestionar l’aire condicionat bizona «Climatronic», inclòs de sèrie.

L’e-up! compta amb dos acabats diferents. L’acabat d’entrada, equipat de sèrie amb llums diürnes LED i seient del conductor amb ajust d’altura, està pensat per a aquells clients que desitgin un cotxe urbà 100% elèctric a un preu molt competitiu: la versió d’accés de l’e-up! sortirà al mercat per 22.570€ (sense campanyes) i 20.290€ amb campanyes (Moves no inclòs). Per part seva, l’acabat Style ofereix nombroses opcions de personalització i elements visuals distintius, com el sostre bicolor, el para-xocs davanter amb entrades d’aire, llandes d’aliatge lleuger «Blade» de 15 polzades, la il·luminació ambiental o les motllures decoratives amb la inscripció «e-up!». A més, el panell d’instruments de l’e-up! Style compta amb insercions amb efecte «pell de tauró» i una exclusiva tapisseria de disseny «Cross».

e-up!
VW e-up!

El nou cotxe elèctric urbà de Volkswagen s’ofereix amb nombrosos extres addicionals. El paquet «Hola Hivern» ve amb seients, parabrises i retrovisors calefactables, fent que aquest sigui un model especialment adaptat a climes freds. El paquet «Hola Tecnologia», per part seva, amplia l’oferta de sistemes d’assistència amb el regulador de velocitat i l’assistent d’estacionament Park Pilot amb cambra Rear View. El paquet «Hola Confort» inclou equipaments que augmenten la funcionalitat i comoditat de l’e-up!, com a seients davanters amb ajust d’altura, sensor de pluja i la funció Coming/Leaving Home. Finalment, un paquet Emmagatzematge ofereix diverses opcions per a guardar objectes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments