Elon Musk diu que té més de 200.000 reserves de Cybertruck

El director general de Tesla té moltes ganes de cridar l’atenció i, poc després de la presentació de Cybertruck, va arribar a Twitter per dir que molta gent ja havia fet la reserva.

Això requereix un dipòsit de 100 dòlars, podent després repensar-se la intenció de compra. Musk va tornar a Twitter i va revelar que 200 mil persones van manifestar el seu interès a comprar un Cybertruck. Va donar una dada més via Twitter, 146 mil persones havien fet la pre- compra en les primeres 24 hores.

Si no coneixem Elon Musk, podríem dir que ens trobem davant de números impressionants, però després de saber que els 100 dòlars són reemborsables, podem dir que tot és només bombolla. Tesla pot fins i tot rebre un milió de reserves, cosa que no significa res quan els diners són reemborsables.

És a dir, Elon Musk va aprofitar un altre moviment publicitari i amb una simple “reserva prèvia de 100 dòlars reemborsables ”poden presentar números impressionants. Per cert, el mateix va passar pel model 3 i les comandes van acabar sent menys d’un terç de les inicialment anunciades.

A més, el Cybertruck entrarà en producció a 2021, però amb l’historial de Tesla per ajornar els llançaments, moltes persones encara tenen dubtes en tot aquest ball de xifres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments