Mercedes GLA 2020: detalls abans de la seva estrena

La presentació oficial es produirà el proper 11 de desembre a Stuttgart, encara que a través de diverses fotos espia, ja hem pogut veure l’habitacle de la versió d’alta de gamma, coneguda com AMG 45 4MATIC .

En canvi, l’exterior sempre ha mantingut un gran camuflatge, malgrat la qual cosa podem anticipar un disseny molt semblant a el del Classe A, amb la dotació campera corresponent, amb l’objectiu de crear un rival important per al BMW X1 o l’Audi Q3.

Com pots veure, la nòmina de contrincants és molt extensa, de manera que l’elevada qualitat ha de ser una de les raons de pes per decantar-se pel model de l’estrella i no per qualsevol altre rival.

Per atraure aquests clients indecisos, el Mercedes GLA 2020 se sustenta sobre una nova plataforma, la mateixa que la de la resta de nous compactes de la casa, i, a priori, heretarà els motors de l’Classe a.

Per tant, disposarà de tres propulsors turboalimentats de gasolina. Dos d’ells cubiquen 1,3 litres i lliuren 136 i 163 CV, respectivament, mentre que el més potent arriba als 2,0 litres i desenvolupa 224 CV. En la gamma turbodièsel, s’integraran dues mecàniques, una de 1,5 litres i 116 CV, i una altra de 2,0 litres i 150 CV.

Per descomptat, la família s’ampliarà amb diverses variants AMG, amb 306, 387 i 421 CV. Totes, configurades a partir d’un bloc tetracilíndric de 2,0 litres, amb un turbocompressor. La guinda al pastís la posarà una versió híbrida endollable, amb 218 CV.

Quant a l’habitacle, disposarà d’una doble pantalla panoràmica, per a la instrumentació i el sistema de infoentreteniment MBUX, d’última generació, dotat d’intel·ligència synthetic.

Probablement, Mercedes-Benz ens desvetllarà els preus del GLA 2020, per al nostre mercat, en la presentació del cotxe, però suposem que el SUV sortirà a la venda per uns 34.014 euros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments