Mini podria convertir-se en una marca totalment elèctrica abans del 2030

Segons el cap de Mini, Bernd Korber, parlant amb la revista Top Gear, la propera generació de models de la casa britànica serà més petita i es podria convertir en elèctrica.

Es tracta del controvertit creixement de la mida dels seus models. Korber garanteix que les properes generacions seran més petites, però assegurarà la mateixa funcionalitat, espai i capacitat. Ara, sense especificar com serà possible, la porta està oberta perquè Mini sigui una marca elèctrica. Això es deu al fet que la mobilitat elèctrica ajuda a Mini.

Les millores que aporten l’electrificació són l’acceleració i la millora en el comportament a causa del centre de gravetat més baix que ofereix la col·locació de la bateria. I pel que fa a la controvèrsia d’autonomia, Bernd Korber assegura que un client Mini viatja menys que un client de BMW, així que els 241 quilòmetres d’autonomia elèctrica són més que suficients. Això si ens creiem que els propietaris dels models de marca són tots urbans.

El Mini pot ser totalment elèctric si les tendències són diferents i els clients estan desitjosos d’electrificació completa i es preocupen per la sostenibilitat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments