WEC: continuen les converses per una possible unió amb l’IMSA

El desig d’unir WEC i IMSA no s’ha perdut i les dues parts continuen dialogant per a una possible unió.

El WEC ha aconseguit recentment l’excel·lent unió de Peugeot el 2021. Els fabricants de WEC  continuen conversant amb els seus homòlegs nord-americans per intentar trobar una unió:

«No hi ha cap secret que tinguéssim una reunió la setmana passada» va dir Gerard Neveu, CEO de WEC a Sportscar 365. «Mai hem tingut una relació tan bona amb IMSA. La idea és assegurar-nos reunions conjuntes. Això no vol dir que hàgim de destruir el que tenim a cada costat. ”

Neveu fins i tot va suggerir que Hypercar de Peugeot, que hauria de tenir un sistema híbrid de tracció davantera, podria ser elegible per a la IMSA si s’aconseguís l’acord.

«El fet que Peugeot s’uneixi és una bona notícia per a IMSA».

«Si algun dia puguéssim veure Peugeot Hypercar a Amèrica, tothom estaria molt content. És bo per a la resistència. La idea de crear IMSA és assegurar-nos que juguem el mateix joc. Estem fent la mateixa feina. Tenim molt de respecte per l’IMSA i estic segur que se senten de la mateixa manera. Hem d’estar junts. ”

Es rumoreja que aquesta unió es podria anunciar al gener 2020, però Neuveu no va comentar:

«Si hi ha un anunci, hi ha dos presidents molt efectius, a Jim France i Pierre Fillon, que ho gestionen.», va dir. «Els equips funcionen.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments