WRC: El Ral·li de Xile, cancel·lat

Els organitzadors del Ral·li que es correria a Xile a l’abril pròxim van decidir suspendre la realització de la prova, atesa la sol·licitud del govern regional per la situació per la qual travessa el país.

En una reunió conjunta en la qual van participar el sotssecretari d’Esport, Andrés Otero; l’intendent de la Regió del Biobío, Sergio Giacaman; el president de la Federació d’Automobilisme de Xile, Maurici Melo, i el productor general del Copec RallyMobil, Felipe Horta, es va decidir suspendre la realització del Copec Ral·li Xile, quarta data del calendari del WRC 2020, i que tenia a Concepción com a seu.

Considerem prudent postergar aquesta data, pensant que el plebiscit és sobretot un acte democràtic i necessita d’un clima adequat per a realitzar-se. No obstant això, i per descomptat que treballarem amb molta força per a l’esdeveniment de 2021”, va assegurar a la sortida l’intendent de la Regió del Biobío.

La suspensió de la data del Mundial no és un adéu de l’esdeveniment del país, sinó que Concepción tornarà a rebre el Campionat en l’edició 2021. “Que es cancel·li no significa que no es pugui realitzar, no es corre un any, es correrà el 2021.”, va comentar Mauricio Melo.

«Hem conversat amb la FIA i el WRC a Alemanya, on ells afortunadament han comprès de manera molt favorable el que està ocorrent i ens estan permetent cancel·lar la data 2020 i reprendre el contracte que tenim establert de tres anys. Vam ser avaluats dins de les tres millors proves d’aquest any, hi ha molt d’entusiasme per venir novament a Xile», va comentar Felipe Horta.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments