Bentley Bentayga rep l’actualització del 2020

La Casa Britànica finalitza els test amb el revisat Bentayga.

La singularitat del camuflatge, que han pogut veure la gent de la revista Autocar,  mostrar a la part frontal i posterior canvis d’estil, es creu que les llums seran diferents.

Es mantindrà la imponent graella frontal i també les entrades d’aire inferiors i hi hauria d’haver canvis en la disposició dels fars, posant el Bentayga en línia amb la resta de l’actual gamma de Bentley. Per descomptat, els para-xocs es redibuixaran.

En el seu interior, es revisarà el sistema d’entreteniment, habitualment criticat i rebrà el sistema que es troba en el continental GT i Flying Spur. El quadre de comandament és digital amb més ajudes a la conducció i tecnologia de seguretat. La mecànica no variarà molt, amb canvis per augmentar l’eficiència. La resta de l’interior no es canviarà, perquè el V8 és un bloc recent. Només hi ha un dubte. Bentley va acabar amb el motor dièsel a 2018, que va provocar grans crítiques per part dels clients. Audi va posar models esportius S-Line amb motors dièsel de gran capacitat i fins i tot una hibridació a les seves gammes superiors, veurem què fa Bentley.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments