F1: Max Verstappen vol lluitar pel títol al 2020

2020 serà el darrer any d’aquest reglament, però promet ser el millor de tots. Mercedes segueix sent dominador, Ferrari té tot el necessari per ser candidat i Red Bull també hauria de lluitar, almenys Max Verstappen ho creu.

Verstappen és una de les estrelles més importants del gran Circ actual, però encara no ha tingut armes per lluitar pel títol amb Mercedes o Ferrari. Aquesta situació va deixar al pilot holandès frustrat al principi, però després de les actuacions més recents, l’optimisme ha tornat.

Segons el número 33, es preveu que Red Bull estigui a la lluita pel títol la temporada que ve, gràcies al xassís i a les novetats Honda:

«Per descomptat, encara hem d’esperar i veure què faran els altres, però volem lluitar pel títol. Hem de ser competitius des del començament de l’any vinent. Crec que ha estat molt prometedor i també hem tingut bons resultats. Per a mi, el que també era important era la fiabilitat i crec que va ser un aspecte molt singular durant tot l’any. A més, la progressió que vam fer amb el propi motor va ser molt bona, però sempre volem més. Mai no estarem satisfets amb el que fem. Però sí, ha estat bo. Crec que és un bon punt de partida per a l’any vinent. Em sento confiat que puguem tenir un inici positiu per a la propera temporada. “

Els inicis de la temporada de Red Bull han estat dèbils, i els austríacs han caigut enrere en les proves inicials, cosa que dificulta la lluita pel títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments