F1: McLaren aconsegueix més inversió en el seu projecte

Els bons resultats de McLaren aquesta temporada i el podi aconseguit en el passat Gran Premi del Brasil amb el tercer lloc de Carlos Sainz, fa que els patrocinadors de l’equip estiguin realment contents amb la feina que està realitzant l’equip en Fórmula 1 i continuïn apostant en el projecte dels de Woking de cara a la pròxima temporada 2020.

La tabaquera British American Tobacco Plc. ampliarà el seu patrocini amb McLaren en 2020 amb l’objectiu de seguir amb la promoció de les alternatives al tabac. Un acord que serà actualitzat i en el qual la tabacalera augmentarà la seva inversió en l’equip de Fórmula 1 convertint-se en patrocinador principal. Una injecció de diners que servirà a més, també en el nou equip de la IndyCar que McLaren ha preparat per a la temporada 2020.

Vype i Vuse, productes de vapeig de l’empresa British American Tobacco Plc. han estat els principals patrocinadors aquest any en el monoplaça de McLaren, no obstant això, en alguns Grans Premis han hagut de ser eliminats els seus logos per les restrictives lleis antitabac que hi ha en alguns països on competeix la Fórmula 1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments