Tesla vol revolucionar, també, l’eixugaparabrises amb un sistema làser

Poques solucions han estat inalterables en la història de l’automòbil. No obstant això, els eixugaparabrises és una d’aquestes eines que tot just han evolucionat a mesura que passen els anys. Ara és Telsa qui vol revolucionar el sistema i ha patentat un de nou que es basa en el làser per eliminar la brutícia.

Tal com informa Russia On the present time a la seva pàgina web, els nord-americans han patentat un nou invent que utilitza el làser per eliminar la brutícia del parabrisa, així com de la carrosseria o com també podria ser utilitzat per reduir la mateixa sobre les plaques fotovoltaiques.

El funcionament és que les càmeres instal·lades al cotxe detectin la brutícia i, llavors, es pugui enviar un feix de llum contra la mateixa per a deixar el vidre impol·lut . Només el temps dirà si aquest sistema acaba per imposar-se i revoluciona una de les eines que semblen immutables al pas de el temps o, per contra, només es queda en un intent fallit com els inductors d’ultrasons de McLaren .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments