WRC: Les travesses pel seient d’M-Sport

Així estan les coses, què farà l’equip M-Sport? Quin dels vuit pilots que probablement trucaran a la porta de Dovenby Hall? ¿I quin aconseguirà un seient?

Amb Hyundai Motorsport i Toyota Gazoo Racing havent pràcticament tancat les seves alineacions per al 2020, l’últim cotxe d’oficial que resta lliure és el Ford Fiesta, al costat de el de Teemu Suninen a l’rquip de M-Sport.

Craig Breen

Ja ha guanyat dos títols mundials (2011 WRC Academy i 2012 SWRC) amb cotxes construïts per M-Sport i és ben conegut per l’equip. Pot ser que tingui alguna cosa amb Hyundai, però sempre serà benvingut a Cumbria.

Gus Greensmith

Va completar gran part de la feina de desenvolupament de l’Festa R5 MkII de M-Sport i va ser l’encarregat d’ocupar el seient de Elfyn Evans quan el gal·lès es va lesionar l’esquena a l’estiu. Va mostrar gran velocitat i potencial amb el Fiesta WRC.

Esapekka Lappi

Emergint com un dels pioners. El pilot finlandès li van tallar les ales per la sortida de Citroën del campionat, però segueix sent molt valorat com una estrella emergent. I no hi ha moltes estrelles en ascens amb una victòria al Ral·li de Finlàndia a l’esquena.

Kris Meeke

Va començar la seva vida esportiva a M-Sport, però a l’oficina de disseny. Conegut pel cap del  equip, Malcolm Wilson, i que portaria amb si una impressionant velocitat al Fiesta.

Andreas Mikkelsen

Familiaritzat amb la maquinària M-Sport des dels 15 anys, els tres podis de Mikkelsen d’aquesta temporada demostren que té la velocitat i el potencial per aconseguir punts i resultats sòlids.

Mads Østberg

Va aconseguir la seva primera victòria al WRC a Portugal a 2012 amb un Fiesta i ja ha format part de l’equip oficial. Un altre pilot conegut de M-Sport i, després d’un any en el WRC 2 Pro, té moltes ganes de tornar a el primer pla.

Haydon Paddon

Es podria dir que és l’home amb menys sort en la història d’aquest esport. Dues vegades va estar a punt de fer el seu debut a bord d’un Fiesta WRC aquest any, però es va perdre dues ocasions. Paddon és ràpid i consistent. Un veritable contendent.

I la vista de Wilson? «He parlat amb la majoria d’aquests pilots, però ara mateix no hi ha res a dir. Estem estudiant totes les opcions per al pròxim any».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments