F1: Grosjean: «Espero desfer-me d’aquest cotxe»

L’any de Haas no ha complert les expectatives de l’equip. A Abu Dhabi, Romain Grosjean va classificar Haas com el millor en la segona tanda d’entrenaments lliures, però en la classificació, el pilot francès no va superar la primera Q1, obtenint el 16 lloc.

“Estic content d’arribar al final de la temporada. Espero desfer-me d’aquest cotxe. I que no vagi a cap museu. ”

“Aquest cap de setmana pensava que aniria bé. Després vaig arribar a la qualificació i el cotxe era impossible de conduir. Vaig estar bé amb el cotxe, però l’accident amb Bottas el va danyar, així que vam haver de canviar algunes coses. ”

“No és culpa de ningú. Els enginyers van fer la seva feina el millor i vaig conduir de la mateixa manera. »

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments