WRC: Latvala negocia amb Toyota disputar 5 proves al 2020

Latvala va perdre el seu seient a l’equip oficial Toyota per a la pròxima temporada quan el fabricant japonès va anunciar a Sebastien Ogier, Elfyn Evans i Kalle Rovanpera per a 2020.

Però els rumors arribats des de Finlàndia diuen que Latvala s’unirà amb un cotxe de la marca japonesa en, almenys, a Suècia i Finlàndia.

Aquest moviment arriba després del president de Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, animés a Latvala a «seguir en contacte» després de l’anunci de l’alineació del passat dimecres, subratllant el seu paper en la creació de l’equip del WRC.

La participació en dues proves implica que Latvala amplia la seva associació amb Toyota per quart any seguit.

«Puc confirmar aquests dos ral·lis. Però estic treballant per aconseguir algun patrocini i poder estar també a Sardenya, Portugal i Gran Bretanya», va dir Latvala a Motorsport.com.

«Si hagués de revelar el meu somni, aquest inclouria Nova Zelanda també, però aquest és massa car. És molt important per a mi continuar pilotant l’any que ve».

«Aquesta temporada ha estat complicada, realment difícil per a mi en la meva vida privada també, però veig l’any que ve com a més com una pausa que com una parada».

«Tinc 34 anys i encara tinc un parell d’anys més per a donar, crec».

Si Latvala aconseguís un acord per cinc rallies podria encendre de nou la flama de Toyota de crear un equip B. Latvala podria competir al costat de Takamoto Katsuta, protegit de Toyota, que disputarà les vuit cites europees del WRC i el Ral·li del Japó.

Registrar i fer competir un segon equip, que sumaria punts de fabricant, podria ser beneficiós per a les ambicions de Toyota d’assegurar-se la seva tercera corona de marques en els últims tres anys.

Latvala que està llest per a ajudar a Makinen i a Toyota: «Com he dit, vull córrer l’any que ve. Tal vegada tindria sentit unir-me a Katsuta en un segon equip i intentar sumar alguns punts. Ja vaig fer això abans em i carrera, recordeu quan vaig estar amb Matthew [Wilson] en l’equip Stobbart i lluitàvem amb Subaru pel tercer lloc en 2007″.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments