DTM: un nou trofeu per a joves promeses

El nou trofeu adscrit al DTM comença a prendre forma i amb premis importants. El trofeu DTM té com a objectiu posar en mans de joves talents cotxes GT4 en deu curses de promoció amb un atractiu premi per als joves.

Els oficials del campionat alemany han anunciat avui que els pilots menors 22 podran guanyar una prova en un cotxe del DTM. Els tres primers obtindran premis que en total tindran un valor de 150 mil euros.

Hankook serà l’únic proveïdor de pneumàtics de la sèrie amb un contracte de quatre anys. Com part de l’acord els pilots rebran pneumàtics gratuïts per a la temporada 2020.

«El trofeu DTM no és només un campionat organitzat professionalment, situat en un entorn europeu d’alt nivell, sinó que és un paquet extremadament atractiu per als joves. professionals ambiciosos i seriosos, amb el plus afegit d’alguns premis i incentius altament desitjables «, va dir el director executiu de DTM, Achim Kostron.

«Amb premis per valor de 150.000€ i una opció a pujar en un DTM al millor pilot jove, hem inclòs alguns incentius seriosos i oportunitats úniques per als participants. També estem molt contents d’haver pogut obtenir el suport del nostre patrocinador Hankook. Tots els participants del trofeu DTM rebran no només components de primera qualitat, sinó també els estàndards de muntatge i manteniment d’alta qualitat de Hankook.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments