GSERIES: Presentada l’edició de 2020

Les instal·lacions de la seu social de Crèdit Andorrà, a Andorra la Vella, han estat l’escenari escollit per presentar les Crèdit Andorrà GSeries 2020, el campionat de pilotatge sobre gel que es corre al país pirinenc, i que compta amb el suport econòmic de l’entitat bancària andorrana. El Sr. Joan R. Mas (Director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà), el Sr. Àlex Bercianos (responsable d’organització de les Crèdit Andorrà GSeries i director del Circuit d’Andorra Pas de la Casa) i la Sra. Natàlia Gallego (Presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra), han estat els encarregats d’explicar als presents els canvis per aquesta nova temporada.

Nou calendari

Serà un calendari amb 5 caps de setmana de competició. Per primera vegada es disputarà una prova en l’any en curs (2019), la G1 es disputarà els dies 14 i 15 de desembre. Les proves restants se celebraran entre els dos primers mesos del 2020, en concret els dies 11-12 i 25-26 de gener i els dies 8-9 i 15-16 de febrer. I com a cap de setmana de reservaa el dels dies 22 i 23 de febrer.

L’escenari de totes les carreres de les Crèdit Andorrà GSeries sera la pista del Circuit Andorra, una pista de 1,2 km pot adquirir diferents versions: intentant sempre, que l’escenari sigui el més divertit possible per als participants i també per als espectadors. La nostra intenció inicial és fer traçats variats tant en el sentit de la marxa como en les chicanes que es poden incloure i/o treure del traçat.

Es seguira amb les mateixes categories de la passada edició: GS (Prototips G i Turismes G), GIAND (monoplaces GIAND), els 2RM (“2 Rodes Motrius”) “Car Cross” i “Side by Side”.

Un altra novetat seran els horaris: per tenir en tot moment la pista en les millors condicions, la millor solució serà seguir amb la doble jornada (dissabte i diumenge) per disputar les diferents mànegues, però amb la novetat que la jornada de dissabte s’iniciarà a les 16.00 hores i la del diumenge continuarà sent matinal, tot i que s’iniciarà a les 8.00 hores.

L’estructura de les proves també sofriran algun canvi per afavorir la lluita cos a cos entre els pilots amb l’afegit per als espectadors de poder gaudir d’avançaments espectaculars. 

 

GSeries (cotxes) i els ICE Gladiators (motos) compartiran, per primera vegada, les instal·lacions del Circuit Andorra


Els ICE Gladiators (motos) compartiran escenari amb les GSeries. Després de diverses temporades en què la competició de motos sobre gel es disputava en horaris de tardnit en dies laborables, a partir d’aquest any els ICE Gladiators estaran emmarcats en les GSeries.

D’aquesta manera s’uneixen dos federacions, la Federació Motociclista d’Andorra i l’ Automòbil Club d’Andorra pretenen, d’una banda, ser un gran salt qualitatiu per al Campionat dels Ice Gladiators, esperant atreure un nombre més elevat de pilots a la competició (competir en dies festius sempre dóna més possibilitats de desplaçar-se a pilots de fora d’Andorra).
I d’altra banda, gràcies a la varietat més gran de disciplines que suposa el fet d’ajuntar els ICE Gladiators amb diverses categories de les GSeries, atraurà més espectadors amb ganes de veure encara un espectacle més variat sobre la pista del Circuit Andorra.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments